From: <dmcnews_at_dml_yahoogroups.com>
To: <dmcnews_at_dml_yahoogroups.com>
Subject: [DML] Digest Number 1160
Date: Friday, August 16, 2002 4:41 PM

To address comments privately to the moderating team, please address:
moderator_at_dml_dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews

There are 5 messages in this issue.

Topics in this digest:

1. 5400 mile - pristine Delorean possibly for sale - VIN 855
From: "iqmpike" <iqmpike_at_dml_yahoo.com>

2. Dead DeLorean
From: "content22207" <brobertson_at_dml_carolina.net>

3. Re: ECU unit
From: dherv10_at_dml_aol.com

4. weird...
From: mcutting_at_dml_nt.net

5. Fw: First gear and reverse vibration
From: vegascop1_at_dml_yahoo.com





Message: 1
Date: Fri, 16 Aug 2002 04:18:25 -0000
From: "iqmpike" <iqmpike_at_dml_yahoo.com>
Subject: 5400 mile - pristine Delorean possibly for sale - VIN 855

Hey group....

I have a dilema and was going to post here first...

I got my Delorean in Feb of 2001.... it had 4300 miles on it....

I've done all the upgrades, tail-lights, radiator (PJ grady brass)
tankzilla, alternator.... it runs perfectly.

It's been my dream to have one, and I finally got it.... I am only the
second owner, and the car has been in NM it's whole life.  Not a spec
of rust... not a crease in the black leather seats (only flaw is a
cracked dash, which is covered with a dash cover made for the delorean...

It's black interior and automatic...

I always told myself I would never get rid of it....

My wife has always wanted a convertible mustang... 

I always figured there would be plenty of time....

Last week, during a pregnancy check up, an echo-cardiogram was done on
my wife to follow up on a childhood open heart surgery.

The outcome was not good.... I'll stop there.

Anyhow, I have come to the decision that her having that one thing is
more important to me than keeping my Delorean.

I'll take any sincere offers on my car... 

I'm trying desperately to sell any of my cars to get the funds for one
(I also have a 1956 Mercury Monterey... you know, so I could say I
took the D back to 1955 and brought back the mercury).

Anyhow... I don't have a long time... so if you're interested, please
let me know.... I would also consider a trade for a Delorean in not so
good shape plus enough cash to get a used Mustang if anyone is
interested in that.  I really dont want to give my D up, but my wife
put up with a lot through the years we have been together, and this
one thing is something she always wanted.... and when I had the chance
to buy her what she wanted, I spent the money on the mercury and
replacing Delorean parts.

I am located in Farmington, NM (close to Durango, CO)... the car would
drive across the country without problems.... or could be shipped. 
Obviously I couldn't pay to ship it.

You can see pictures of the car at http://groups.msn.com/delmerc

Click the "pictures" link on the left... those are photos taken about
a month ago.

Easiest way to reach me is on my cell at 505-215-2786.

thanks,
mike





________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


Message: 2
Date: Fri, 16 Aug 2002 04:24:11 -0000
From: "content22207" <brobertson_at_dml_carolina.net>
Subject: Dead DeLorean

Well Martin, I've got a dead DeLorean in the church parking lot.
Either the rain or my wayward ways have gotten me.

No juice is entering the coil. Didn't check the resistor, but I did
jump the coil straight from the battery post. Using a timing light
determined no juice is leaving it. Electronic ignition module is next
in line -- where's it located, and what is the test procedure? Could I
just ground the coil and test for output?

Don't think the pastor wanted to mess with my little silver car at
10:00 on a rainy night.

Bill Robertson
#5939

>--- In dmcnews_at_dml_y..., Martin Gutkowski <webmaster_at_dml_d...> wrote:
> Hi Bill
> 
> I posted instructions on how to access the dizzy about a month ago.
One thing to check
> first: Are your ballast resistors plugged in properly and does that
relay mounted the the
> left of them work?
> 
> Martin
> #1458
> 





________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


Message: 3
Date: Fri, 16 Aug 2002 00:25:10 EDT
From: dherv10_at_dml_aol.com
Subject: Re: ECU unit

Erik, You won't have any problems swapping them out.
John hervey
www.specialTauto.com

<< I have an ECU unit (black box behind the drivers seat) that I'm not 
 sure if it works or not.  It appears to be good.  The connections and 
 such look good and the box doesn't have any problems with it.  Would 
 I damage my delorean if I swapped out ECU's to test?  The ECU that I 
 want to test came from an automatic, and my car is a manual.  Where 
 there any differences? >>



________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


Message: 4
Date: Fri, 16 Aug 2002 05:56:33 -500
From: mcutting_at_dml_nt.net
Subject: weird...

hi folks..

here's a weird one..  my four-way flashers have decided to only work on the
right hand side.  i have no bulbs burned out and the really weird thing is that
if i put the left flesher on while the four-ways are running, they all operate..
 even when the vehicle is not running.  any thoughts?

mike cutting
11434
http://www.nt.net



________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


Message: 5
Date: Fri, 16 Aug 2002 06:01:56 -0500
From: vegascop1_at_dml_yahoo.com
Subject: Fw: First gear and reverse vibration

> Hello,
> 
> I was wondering if anyone else has ever experienced this problem as I 
> am 
> right now. 
> 
> When I start the D, warm her up couple minutes and than start to back 
> out of 
> the garage I experience vibration from the rear. Also same goes when 
> I have 
> her out and put it in first gear its the same thing. When I get 
> rolling and I 
> want to put it in second really fast the tranny grinds! I dont know 
> what to 
> do, if anyone had the same problem or know what that might be please 
> let me 
> know. I consider myself an engine man not a tranny wiz so any help 
> will be 
> greatly appriciated!
> 
> thnx again,
> Ski VIN 4649
> 
> 
> 




________________________________________________________________________
________________________________________________________________________



Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/