From: <dmcnews_at_dml_yahoogroups.com>
To: <dmcnews_at_dml_yahoogroups.com>
Subject: [DML] Digest Number 1189
Date: Sunday, September 08, 2002 2:57 AM

To address comments privately to the moderating team, please address:
moderator_at_dml_dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews

There are 5 messages in this issue.

Topics in this digest:

1. Electric Delorean Track Test
From: abatt10347_at_dml_aol.com

2. Electric Delorean - Article Site
From: "Robert Hlavacek" <bob.hlavacek_at_dml_snet.net>

3. WTB: Interior carpet for early black.
From: "Marc A. Levy" <malevy_at_dml_paramanet.com>

4. Cold start problem
From: "schab932000" <schab932000_at_dml_yahoo.com>

5. What is a Diode?
From: "BDM" <bmims1_at_dml_ut-texas.com>





Message: 1
Date: Sat, 7 Sep 2002 13:13:08 EDT
From: abatt10347_at_dml_aol.com
Subject: Electric Delorean Track Test

Fellow DMCer's,
I attended the track testing of the electric Delorean this AM. To answer 
everyone's question, yes it is real! Bobby Allison drove the first two laps. 
The car developed according to the owner Carl Tilley "noise from driver's 
side rear axle bearing" so it only went 13 laps at a track that is 1.3 miles 
around. However he was nice enough to allow a few people access to the car up 
close. What this man has done with his Delorean is up there with Bob B. and 
Curtis. The test will be rescheduled for another date in the near future. The 
staff and crew were able to answer any and all questions. The crowd came from 
as far away as Okla, Fla, and one of our own from NY. I will let Kayo post 
his views upon his return. The car was quiet ( small hum) and the 
acceleration was smooth. Average speed on the track was about 70mph. Again 
this test will be redone and hopefully the 200 mile mark will be met. Carl's 
wife promised to contact me about the new date, will keep everyone posted.
Bruce Battles
Vin # 06569



________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


Message: 2
Date: Sat, 7 Sep 2002 09:15:10 -0400
From: "Robert Hlavacek" <bob.hlavacek_at_dml_snet.net>
Subject: Electric Delorean - Article Site


I found the article, the exact web address is:

http://www.tennessean.com/business/archives/02/09/22041880.shtml?Element_ID=22041880

I had to copy and paste to my browser, and it worked.

Bob
10961


[Non-text portions of this message have been removed]




________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


Message: 3
Date: Sat, 7 Sep 2002 10:40:31 -0400
From: "Marc A. Levy" <malevy_at_dml_paramanet.com>
Subject: WTB: Interior carpet for early black.

I took the seats out of 1860 to replace the seat covers.  The bottom and side rug on the passenger side is in sad shape.  

Does anyone have any decent used ones they want to sell?




________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


Message: 4
Date: Sat, 07 Sep 2002 21:30:41 -0000
From: "schab932000" <schab932000_at_dml_yahoo.com>
Subject: Cold start problem

I can't figure this out. I just bought a Deloeran with 24,000 miles. I 
drove it home (1,100 miles), parked it in the garage, started it 
multiple times and drove it around the block last weekend. When I 
tried to start it this morning (1 week later) the battery was dead. So 
I charged it. Now it turns over fine, but won't start. I'm getting the 
hum from the fuel pump in the front and back, and a clicking noise 
near the relays, so I'm assuming the fuel pump is working. As I turn 
it over, I do smell gas from the exhaust. Also, and I'm not sure this 
is related, but fuse #7 was blown out, so I replaced it with no luck. 
Please h




________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


Message: 5
Date: Sat, 7 Sep 2002 19:42:21 -0500
From: "BDM" <bmims1_at_dml_ut-texas.com>
Subject: What is a Diode?

My passenger door wiring has no power.  I have removed the T-Panel on the top and cleaned the roof plugs.  I have verified continuity from the roof plugs to the door harness wiring.  I have verified the wiring continuity from the door light switch to the lights in the door.  

I have a wiring diagram and I suspect that the diode in the circuit is faulty.  However, I do not know where it is located nor what it looks like.  How do I check the diode and are the difficult to diagnose?

Any help greatly appreciated.

Bobby Mims
Tyler, Texas

[Non-text portions of this message have been removed]




________________________________________________________________________
________________________________________________________________________



Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/